Binance, 15 Kripto Parayı Etkileyecek Önemli Bir Duyuru Yaptı!

Binance, 28 Şubat’ta 15 işlem çiftini iki saat süreyle geçici olarak askıya alacak. Bu işlem, borsa genelindeki sistem performansını ve istikrarını iyileştirmek için gereklidir. Etkilenen işlem çiftleri arasında birçok coin yer alıyor. Özellikle WBNB-BNB, WETH-ETH, STGOLD-STG, AVAOLD-AVA, MATICUSDCE-USDC, PAX-TUSD, BUSD-FDUSD dikkat çekiyor.

Binance, kritik açıklama yaptı

Binance Convert’teki bir düzineden fazla işlem çifti bu hafta bir noktada geçici olarak kullanılamayacak. Borsa, 28 Şubat’ta 15 alım satım çiftini iki saat süreyle geçici olarak askıya alacak. Şirket kısa süre önce yeni alım satım ve borçlanma seçenekleri ekledi ve etkilenen kripto para birimlerinden bazıları önemli fiyat iyileştirmeleri gösterdi.

Borsa, 28 Şubat’ta Binance Convert’te WBNB-BNB, WETH-ETH, STGOLD-STG, AVAOLD-AVA, MATICUSDCE-USDC, PAX-TUSD, BUSD-FDUSD ve daha fazlası dahil olmak üzere 15 işlem çiftine erişimi geçici olarak durduracak. Bu çalışma, yaklaşık iki saat sürecek olan planlı sistem bakımının bir parçası. Kullanıcılar, işlem tamamlandıktan sonra Binance Convert’te yukarıda belirtilen çiftlerde alım satım yapmaya devam edebilir. Şirket, yaklaşan geliştirmenin ana amacının “genel sistem performansını ve istikrarını iyileştirmek” olduğunu açıkladı.

Borsanın en yeni değişiklikleri

Binance, kullanıcı deneyimini geliştirmek için sık sık değişiklikler yapıyor ya da belirli gelişmeleri zorunlu kılıyor. Bu ayın başlarında Monero (XMR), Aragon (ANT), Multichain (MULTI) ve Vai (VAI) ile alım satım hizmetlerini sonlandırdı. Kısa bir süre sonra, ADA/USDC, AVAX/USDC, MATIC/USDC ve XRP/USDC’yi yeni çapraz marjin çiftleri olarak ve AC Milan Fan Token (ACM), FIO Protocol (FIO) ve IQ’yu (IQ) çapraz ve izole marjinde yeni ödünç alınabilir varlıklar olarak ekledi.

Geçtiğimiz hafta firma, Binance Spot üzerinde sunulan alım satım seçeneklerinin listesini genişleterek FIL/USDC, HBAR/TRY, PENDLE/TRY ve WLD/USDC’yi bünyesine kattı. Ayrıca BNB/FDUSD, DYM/USDT, ETH/FDUSD, PYTH/USDT, SOL/FDUSD, PYTH/USDT ve diğerleriyle alım satım botu hizmetlerini de etkinleştirdi.

Planlı bakım, fiyatları etkileme riski taşımıyor

Öte yandan, planlı bakım farklı bir güncelleme türüdür ve yatırımcıların önceden hazırlanmak için zamanları olduğundan fiyatları nadiren etkiler. Bununla birlikte, Binance’in yukarıdakilerle ilgili başka bir duyuru yapılmayacağını söylediğini de belirtmek önemlidir. Bu, internette karşılaştığınız her şeyin bir şüphe ile karşılanması gerektiği anlamına gelir. Gerçekliğini doğrulamadığınız hiçbir bağlantıya tıklamayın.  Zira kripto piyasasında dolandırıcılık oldukça yaygın.

Örneğin Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere kısa bir süre önce, resmi MicroStrategy Twitter hesabı ele geçirildi. Bilgisayar korsanı, sahte bir MSTR token teklifine yönelik bir kimlik avı bağlantısı yayınladı ve bu da 400 bin dolardan fazla paranın kaybolmasına veya ele geçirilmesine yol açtı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir