CNBC-e Yayın Hayatına Başladı: Frekans Bilgileri ve Yayın Akışı

Bir nesil yabancı dizi ve programlarla CNBC-e sayesinde tanıştı. 2000-2015 yılları arasında yayın gündüz kuşağında ekonomi, akşam kuşağında ise dizi ve programlarla izleyiciyle buluşan CNBC-e yayın hayatına veda etmesi büyük ses getirmişti.

Merakla beklenen CNBC-e bugün yayın hayatına yeniden başladı. İzleyici kanalın eskisi gibi yabancı dizi ve program yayınlayıp yayınlamayacağını merak ediyor.

CNBC-e’nin izleyiciye bugün “Merhaba” demesiyle birlikte yayın akışı da belli oldu.

CNBC-e YAYIN AKIŞI

Kanal sabah 07.00-19.00 saatleri arası ekonomi, finans, gündem programlarıyla izleyicinin karşısında olacak. Akşam 19.00’dan sonra ise yabancı dizi ve programlarla yayına devam edecek.

Meryem Kenan Sabah Notları programında, Naz Özdeğirmenci e-Cafe’de, Şafak Tükle Para Ekranı’nda Gizem Yılmaz Ertem Finans Sohbetleri’nde ve Melis Hazal Karagöz Son Baskı’da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Kanalda The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Simpsons, Dexter, The X-Files (10 ve 11. Sezon), The Offer, Gangs of London; Ece Sükan’ın 3 S programı ve Yiğit Kirazcı’nın Letterbox Türkiye yarışması bulunuyor.

CNBC-e FREKANS BİLGİLERİ

CNBC-e Türksat 4A Frekans bilgileri:

Frekans: 11837
Sembol: 30000
FEC: 2/3
POL: V (Dikey)

CNBC-e hangi platformda hangi kanalda?

Kablo TV: 38. kanal
Tivibu: 42. Kanal
TVPlus: 31. kanal
D-Smart: 38. kanal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir