Hülya Avşar’dan Fatih Altaylı’ya yanıt

2011-2014 yılları arasında ekrana gelen ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem Sultan’ karakteriyle ünlenen Meryem Uzerli, geçen günlerde Hülya Avşar’ın Youtube programına konuk oldu. Avşar’ın “Seninle neden evlenmiyorlar?” sorusu bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi.

Fatih Altaylı’nın da Hülya Avşar’dan önce programına konuk aldığı Meryem Uzerli’ye “Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak” demesi sosyal medyada gündem oldu.

“KISKANMADIM, BAYILDIM”

Evlilik sorusuyla ilgili eleştirilerin ardından ve Fatih Altaylı’nın sözlerinden sonra Hülya Avşar, Instagram hesabından açıklama yaptı. Avşar, şu ifadeleri kullandı:

“Amanın da amanın şu üç dört gündür TT’ler mi olmuşuz, trend videolara mı girmişiz… Ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumların da faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar… Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik.”

“Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimiz de sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çok öpüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir