İki Usta Analist Bu 3 Altcoin için Hedefleri Verdi: Ralli Bekliyorlar!

Başarılı altcoin tahminleriyle tanınan bir analist, bir meme coin’in büyük bir yukarı yönlü patlama için hazırlandığını düşünüyor. Bir başka popüler analist iki DeFi altcoin için büyük ralliler öngörüyor.

Analist WIF’ten %50 ralli bekliyor: İşte hedefleri!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, ivmesini kaybeden piyasa düşmeye başladı. Özellikler meme coin’leri derin kayıplarla karşı karşıya. Bununla birlikte analistler bazı tokenlerin sıçramaya hazırlandığını söylüyor. Bluntz takma adlı kripto analisti, meme token dogwifhat (WIF) üzerinde orta vadeli düşüş eğilimi olsa da, altcoinin büyük bir sıçramaya hazır olduğunu düşünüyor. Bluntz’a göre WIF, düşüş trendine devam etmeden önce bir rahatlama rallisine tanık olabileceğini düşündüren çok sayıda yükseliş sinyali veriyor. Bu bağlamda analist, şu tahminlerini paylaşıyor:

Yüksek zaman diliminde WIF’in pişmiş ve 1 dolara mahkum göründüğünü düşünsem de, kartlarda önce %50’lik bir sıçrama olabileceğine de inanıyorum. Dört saatlik, sekiz saatlik ve 12 saatlik grafiklerde 4 doların altındaki en yüksek seviyeden beş dalga aşağı ve güzel boğa sapmaları görebiliyoruz. Herkesin tekrar geri dönmesi için 3-3,4 dolar civarına kadar bir karşı trend ABC bekliyoruz. Bu seviyeleri short’lamak bence kesinlikle akıllıca değil.

Kaynak: Bluntz

Bluntz, bir teknik analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisini uyguluyor. Bu teori, dalgalar halinde ortaya çıkma eğiliminde olan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmeye çalışıyor. Teoriye göre, düşüş eğilimindeki bir varlık genellikle beş dalgalı bir aşağı hareketin ardından üç dalgalı bir ABC yukarı düzeltmesine tanık olur. Grafiğine göre analist, WIF’in beş dalgalı bir düşüş hareketini tamamladığını ve şimdi bir ABC sıçramasını ateşlemeye hazır olduğunu tahmin ediyor. Ancak sıçramadan sonra Bluntz, WIF’in 1 dolar civarına düşeceğini öngörüyor.

Credible Crypto bu 2 altcoin için ralli öngörüyor

Karşıt kripto tahminleriyle tanınan Credible Crypto takma adlı analist, Curve (CRV) ve Convex Finance (CVX) üzerinde yükselişte olduğunu söylüyor. Curve Finance, stablecoin odaklı merkezi olmayan bir borsa. Convex ise kilitli tokenlerin getirilerini optimize ederek Curve’ü destekliyor. Analiste göre, her iki altcoin de Curve’ün kurucusu Michael Egorov’un 13 Haziran’da tasfiye edilmesinin ardından yükselişe geçecek konumda. Bu doğrultuda analist, şunları söylüyor:

CRV ve CVX üzerinde düşük zaman dilimi dürtüleri görüyorum. Muhtemelen büyük toparlanmanın başlama zamanı. Artık, Michael Egorov tasfiye edildiğine göre, bu çıkıntı resimden çıktı. Bence DeFi’nin kralları artık özgürce hareket edebilir.

CRV ve CVX için fiyat hedefleri

Hem CRV hem de CVX, Egorov’un geçen hafta tasfiye edilmesinden bu yana yükselişte. CVX 17 Haziran’da, geçen haftanın en düşük seviyesi olan 1,85 dolardan %157’nin üzerinde bir artışla 4,77 dolara yükseldi. Credible’a göre CRV, CVX’in ayak izlerini takip edecek. Bu bağlamda analist, “Kaliteye / faydaya doğru bir uçuş geliyor. Bence CRV de bunu takip edecek.” diyor. CVX son zamanlardaki en yüksek seviyelerinden bu yana geri çekilmiş olsa da Credible, her iki altcoinin de yukarı yönde koşmak için çok daha fazla alana sahip olduğunu belirtiyor. Bu bağlamda analist, iki altcoin için şu fiyatlara işaret ediyor:

CRV için 2 dolar ve CVX için 15 dolar başlıca direnç alanları. Muhtemelen bu seviyelerde kaldıraçlı long pozisyonlardan kâr elde edilecektir. Yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar spot tutuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir