Realme 13 Pro RAM, depolama ve renk seçenekleri sızdırıldı, lansman yaklaşıyor

Realme’nin Hindistan ve Çin pazarları için geliştirdiği Realme 13 Pro serisi akıllı telefonlar yakında tanıtılabilir. Son haberler, Realme 13 Pro ve 13 Pro+ modellerinin önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülebileceğini işaret ediyor. Geçtiğimiz hafta 91mobiles tarafından yayımlanan bir rapor, Realme 13 Pro+’nın konfigürasyon ve renk seçeneklerini ortaya koymuştu. Aynı kaynaktan şimdi de Realme 13 Pro hakkında benzer bilgiler sızdırıldı.

Realme 13 Pro’nun model numarasının RMX3990 olduğu belirtiliyor. Bu modelin dört farklı konfigürasyonla geleceği söyleniyor: 8 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 256 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama. Cihazın Monet Altın, Monet Mor ve Gökyüzü Yeşili renk seçenekleri ile sunulacağı ifade ediliyor.

Realme 13 Pro+’nın da benzer RAM ve depolama seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Ancak bu modelin Monet Altın ve Zümrüt Yeşili renk seçenekleri ile geleceği iddia ediliyor. Realme 13 Pro+’nın model numarasının ise RMX3992 olduğu belirtiliyor. Her iki modelin de aynı konfigürasyonlara sahip olması, farklı işlemcilerle donatılabileceğini düşündürüyor.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Realme 12 Pro ve 12 Pro+ modelleri, 32 megapiksel Sony IMX709 telefoto kamera ve 50 megapiksel IMX890 3x periskop telefoto kamera ile donatılmıştı. Realme 13 Pro+ modelinin periskop kamerayı koruyabileceği belirtiliyor. Ancak 13 Pro’nun telefoto veya periskop kameraya sahip olup olmayacağı henüz net değil.

Realme, 20 Haziran’da global olarak Realme GT 6 modelini tanıtacak. Bu tanıtımın ardından Realme 13 Pro serisinin Temmuz ayında piyasaya sürülebileceği öngörülüyor.

Yeni Realme modelleri, özellikle farklı renk seçenekleri ve güçlü donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Realme 13 Pro ve 13 Pro+ modellerinin resmi duyurusu ile birlikte, kullanıcılar cihazların tüm detaylarını öğrenme fırsatı bulacak. Akıllı telefon dünyasında rekabetin arttığı bu dönemde, Realme’nin yeni modelleri ile nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir