Remnant: From the Ashes ve Remnant 2, Xbox Game Pass’a Geldi

Microsoft, Xbox Game Pass ve PC Game Pass abonelik hizmetlerine sessiz sedasız bir biçimde Remnant: From the Ashes ve Remnant 2 oyunlarını ekledi.

Remnant: From The Ashes ilk olarak 2019’da piyasaya sürüldü ve Aralık 2021’e kadar Unreal Engine tabanlı oyun üç milyondan fazla sattı. Oyunun açıklaması şu şekilde: “Remnant: From the Ashes, korkunç yaratıkların istila ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen bir hayatta kalma oyunudur. İnsanlığın son kalıntılarından biri olarak, ölümcül düşman orduları ve destansı patronlarla yüzleşmek ve kaybedilenleri geri almaya çalışmak için tek başınıza veya hayatta kalan diğer iki kişiyle birlikte yola çıkacaksınız. Her oynadığınızda değişen, 100’den fazla ölümcül düşman çeşidi ve 20 destansı boss ile dolu dinamik olarak oluşturulmuş dünyaları keşfedin ve her duruma uyum sağlamak için kullanabileceğiniz silah, zırh ve özel modifikasyonlardan oluşan harika bir cephanelik kullanarak savaşın.”

Remnant 2 ise Temmuz 2023’te piyasaya sürüldü. İlk oyuna kıyasla genel olarak daha iyi eleştiriler alan oyun Eylül ayına kadar 2 milyondan fazla sattı. Bu oyunun açıklaması ise şu şekilde: “Remnant 2, en çok satan oyun Remnant: From the Ashes’ın devamı niteliğindedir ve insanlığın hayatta kalanlarını korkunç dünyalarda yeni ölümcül yaratıklar ve tanrı benzeri patronlarla karşı karşıya getirir. Tek başınıza veya iki arkadaşınızla birlikte oynayarak bilinmeyenin derinliklerini keşfedin ve bir kötülüğün gerçekliğin kendisini yok etmesini engelleyin. Başarılı olmak için oyuncuların en zorlu mücadelelerin üstesinden gelmek ve insanlığın yok oluşunu engellemek için kendi becerilerine ve takımlarının becerilerine güvenmeleri gerekecek.”

Remnant 2’nin Game Pass’e eklenmesi, oyun için planlanan üç genişleme paketinden ilki olan The Awakened King‘in yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra gerçekleşti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir