Üniversiteli motokuryenin öldürülmesine tepkiler dinmiyor

Balıkesir’de henüz 5 gün önce işe giren ve siparişi teslim etmek için motosikletle yola çıkan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi Ata Emre Akman 17 yaşındaki E.Ö. tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle bıçaklandı. 

17 yaşındaki katil E.Ö. suç makinesi çıktı

Vücudunun çeşitli yerlerinden 10 bıçak darbesi alan Akman, olay yerinde hayatını kaybetti, kaçan E.Ö. ise polis ekiplerince yakalanarak adalete teslim edildi. Kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı bulunan E.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akman gözyaşları içinde toprağa verildi

Akman’ın cenazesi (20), Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verildi. Gözyaşlarının sel odluğu cenaze törenine, Akman’ın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Akman’ın bıçaklandığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Soruşturma sürerken olay anının görüntüleri de ortaya çıktı. Yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Akman’ın vücuduna aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle motosikletinin üzerine düştüğü görülüyor. 

Motosikletli kuryeler, Akman’ın öldürülmesiyle ilgili eylem yaptı.

11 Mayıs’ta işlenen cinayete tepkiler ise dinmiyor. Olay anı görüntülerini ortaya çıkmasının ardından yeniden gündem olan cinayete sosyal medyada tepki yağdı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir