Vivo’nun yeni fiyat performans telefonu kendini gösterdi

Vivo, V serisini yeni V40 akıllı telefonlarıyla genişletmeye hazırlanıyor. Bu serinin temel modeli olan Vivo V40, V2348 model numarasıyla Global Certification Forum (GCF) web sitesinde görüldü. GCF listesi cihazın özellikleri hakkında bilgi vermese de, yakın bir zamanda tanıtılacağını işaret ediyor. Bu model daha önce IMEI veritabanında da aynı model numarasıyla tespit edilmişti.

Bu ayın başlarında, Vivo’nun ayrıca Vivo V40 Pro ve V40e modellerini de hazırladığı bilgisi özel olarak rapor edildi. Bu cihazların model numaraları sırasıyla V2347 ve V2403 olarak belirlendi. Bu da demek oluyor ki, Vivo V40 serisinde en az üç yeni akıllı telefonun yanı sıra, Mart ayında piyasaya sürülen Vivo V40 SE de bulunacak. Vivo V40 Pro, İngiltere’deki bir operatörün web sitesinde de göründü ve NFC desteğine sahip olacağı dışında başka bir özellik açıklanmadı.

91mobiles tarafından yayınlanan bir rapora göre, V40 serisinin Hindistan, Türkiye, Malezya gibi pazarlarda Ağustos ile Eylül 2024 arasında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ek olarak, Vivo V40 Lite modelinin de Bluetooth SIG sertifikasyon web sitesinde listelendiği söylentileri var.

Vivo V40 serisinin, küresel pazara yönelik Vivo S19 serisinin yeniden markalanmış versiyonu olması bekleniyor. Şirket, S19 serisinin 30 Mayıs’ta Çin’de tanıtılacağını doğruladı. Genellikle, Çin’e özel S serisi ile küresel V serisi lansmanları arasında iki aylık bir gecikme oluyor. Dolayısıyla, Vivo V40 serisinin Ağustos ayında piyasaya sürüleceği iddiaları mantıklı görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir